+32 498 52 53 21

Opleiding

Het aanbod van opleidingen loopt in de honderden of duizenden. Als opleidingsbureau moet de reikwijdte van uw ervaring vrij groot zijn om zich van de massa te kunnen onderscheiden

Veerle Devriendt Consulting onderscheidt zich door de passie en de liefde waarmee ik mij inzet voor het opleidingsforum. Hier worden de deelnemers uitgenodigd om uit hun comfortzone te stappen, hun verantwoordelijkheid op te nemen en de - soms afschrikwekkende - realiteit onder ogen te zien. Het doel is niet alleen om de juiste kennis en vaardigheden bij te brengen, maar ook om de deelnemers echt te helpen om hun eigen mogelijkheden en waarde te vergroten. Dit alles gebaseerd op een positieve houding.

Tijdens de trainingsprogramma's leggen we steeds de nadruk op het verband met de persoonlijke waarden, de werkomgeving en de interacties met anderen. Belemmerende patronen in denken, voelen en doen worden zo blootgelegd.

Enkele voorbeelden van de opleidingen:

De trainingsprogramma's worden op maat gemaakt naar de doelstellingen en behoeften van de klant. Aarzel niet om contacteer mij op te nemen voor meer informatie over een specifieke training.

De grootte van de groepen wordt in overleg met de klant vastgesteld, afhankelijk van het thema van de opleiding.